Wat is integraal Fit?

Integraal Fit is volgens ons de geneeskunst van de toekomst !

Wij zijn een team van 2 jonge, gemotiveerde artsen en al enkele jaren collega’s binnen een reguliere huisartsenpraktijk te Berlaar.

Vanuit een groeiend ongenoegen over de te enge benadering  van de gezondheidszorg en een grote interesse in preventie, zijn we op zoek gegaan naar een andere aanpak van de medische problemen.

Waarom is deze klacht op dit moment bij deze persoon ontstaan?

Dat is de vraag waarop we een antwoord proberen te vinden. Hierop inspelend is het ons doel om de natuurlijke balans van lichaam en geest te herstellen zodat mensen zich weer optimaal fit kunnen voelen.

Het spreekt vanzelf dat deze aanpak een groot voordeel biedt bij chronische problemen waarbij  vaak niet enkel fysieke klachten maar ook psychische factoren meespelen. Ook mensen die willen werken aan de verbetering van hun sportprestaties of cognitieve vaardigheden kunnen bij ons terecht.

Om u de beste zorg te kunnen bieden, werken we samen met andere hulpverleners. We hebben een uitgebreide kennis over meer complementaire therapieën maar passen deze uiteraard niet allemaal zelf toe.